Liebster Award

Thank you, Writing Rhymes for nominating me! He’s a wonderful writer whose like a soulful, insightful and build a emotional carnage that what I really admire in his writings. Please do visit his blog & read some of his writings, I’m sure you’ll like them: https://writingrhymes.wordpress.com/

Rules

1. Thank the blogger(s) who nominated you.
2. Share 11 facts about yourself.
3. Answer the 11 questions the blogger(s) asked you.
4. Nominate 11 bloggers and make them happy!
5. Think 11 questions and ask them to your nominees.
6. Notify your 11 nominees.

Facts:

1. I love interacting with poets, bloggers & artists. By interacting with them, I get to learn so much & this helps me to elevate my own creative horizon.

2. I’m love writing short stories and books too you can find me on sites, wattpad and inkitt too with username diksha68

3. I prefer to stay in a corner, entertained by her own thoughts. hate to be center of attention but, sometimes craves it to.

4. I have instagram page with username holdingnothingback_ , You can interact with me their.

5. I like to sleep and whoever disturb my sleep is my enemy.

6. I absolutely love to collaborate with bloggers/poets, so that i can learn from them and provide my beautiful readers a soulful, heartfelt magical composition of words.

7. I never dated; never found anyone to hold that interest to pursue something more.

8. I loathe fake people. I always respect an honest hard truth rather than artificial sugar-coated lies. I rather be straightforward then to lead someone on.

9. I love chocolates! give me some and we are best friends for lifetime.

10. With my writing habits, i don’t like to push it just want to embrace the feel and inner voices i hear and certainly no rule their, just flow freely because, thoughts are yours not anyone else.

11. I like to draw sometimes, watch lots of online shows, absolutely love action movies, hate to gossip, love to play too.

The 11 questions that were asked to me are as follows (along with the answers):

Q1. What’s your most decorated aspiration in life & why?
Ans 1. Anything that moves me to better person, emotionally strings me.

Q2. Apart from being magnificent blogger, what other hobbies that you have?
Ans 2. I like to draw, play and watch lots of online shows, listening to music.

Q3. What’s your outlook towards blogging, as what do you see it as?
Ans 3. So far great, gave be broader view of what it can hold, a continuous process to engage with and a platform to make myself known is definitely a plus and most importantly meeting with other talented people.

Q4. What are your fundamental principles in life?
Ans 4. Loyalty, Stick to your roots, sincerity and never forget your struggles.

Q5. What are the things/activities that provide peace to you?

Ans 5. Spending time alone, reflecting on myself; exercising.

Q6. What is your dream destination & why does it captivate you so much?
Ans 6. No one answer to it but, whole world sound better because so much to learn and explore the beauty, culture and love the world holds.

Q7. What’s your happiest moment in life that you still cherish?
Ans 7. Every moment is worth to be cherished but, I share two; 1) getting my master degree and 2) get to publish my work in book.

Q8. Could you name some of the blogs that you enjoy reading on WordPress?
Ans 8. Writing Rhymes, the 50 year old poet, The Jalvies quotes, youlittlecharmer.

Q9. If you could have a superpower what would it be & why?
Ans 9. To be invisible. So i can know the true colors of certain people.

Q10. What are your key personal goals for your blog?
Ans 10. To touch as many hearst as I can by my words, form strong connections with my readers and be the best (i wish)

Q11. What aspect(s) of my writing skills/ blog appeals to you the most?
Ans 11. The ability to touch emotionally, formation of words how they come out.

My questions for my nominees:
Q1 What your goal of life?
Q2 Apart from being a magnificent blogger, what other hobbies that you have?
Q3 What’s your outlook towards life, why?
Q4 What are your core values in life?
Q5 What appeals to you most soul or appearance of a person?
Q6 What’s the best online series you watched so far?
Q7 When you felt the happiest in your life?
Q8 Could you name some of the blogs that you enjoy reading on WordPress?
Q9 If you be any superhero, what it would be?

Q10. Are you a dog person or cat?
Q11 Name the one poem of mine you love the most?

My Nominees are as follows:

Marieke Schreuder
Charles
YouLittleCharmer
William Michaelin
The 50 year old poet
Eyes+Words
New Lune
Sidharth
EmotinalNotions
A
awriterssoulblog

Other bloggers/readers are free to nominate themselves for the Liebster Award as well. 🙂

20 thoughts on “Liebster Award

Add yours

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

Create your website with WordPress.com
Get started
<span>%d</span> bloggers like this: